You are here:

Topics

In een snel veranderende wereld zijn er voortdurend verschillende ontwikkelingen in de juridische en fiscale aspecten van politiek, handel en wetgeving. Dankzij onze toegewijde topic teams zijn wij in staat om alle 'hot topics' in de huidige markt te volgen. Dit resulteert in de ontwikkeling van specifieke analyses, bevindingen en opinies om u op de hoogte te houden van nieuwe vraagstukken.

Base Erosion and Profit Shifting (BEPS)

De G-20, de OESO en de EU hebben het aantal initiatieven die Base Erosion en Profit Shifting (BEPS) ontmoedigen, sterk verhoogd.

Lees meer

Brexit

Op 23 juni 2016 stemde de Britse bevolking voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie (EU). Wat gebeurt er als het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat? Brexit stelt ons voor vele uitdagingen en onzekerheden. De onderhandelingen over de voorwaarden van Brexit zullen een zeer politiek proces zijn en het resultaat is nog onduidelijk.

Lees meer

Data Protection & Privacy

Met de komst van de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming ('AVG', of beter gekend als 'GDPR' - General Data Protection Regulation), van toepassing in de Europeese Economische Ruimte sinds 25 mei 2018, is de bescherming van persoonsgegevens een onderwerp geworden dat heel veel belangstelling krijgt vanuit het management. De administratieve sancties (tot 20 miljoen euro of 4% van de jaarlijkse wereldwijde omzet) hebben hier zeker iets mee te maken.

Lees meer